DERATIZARE, DEZINFECTIE, DEZINSECTIE – SERVICII PROFESIONALE DDD PENTRU AFACEREA DVS

Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie

In cadrul certificari DDD, putem aduce amintei de legea nr. 98 / 1994 ce priveste stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica. Este foarte important sa se tina cont de toate aceste legi, si de legislatia ddd in vigoare in cazul in care serviciile oferite se doresc a fi de cea mai buna calitate. Oricum este foarte important ca o companie ce activeaza in acest domeniu sa respecte aceasta legislatie pentru a oferi clientilor servicii de calitate si eficienta. Resurse tehnice si autorizatiile de functionare in conformitate cu prevederile legale.

Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie

Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Solution Atac este o companie proeminenta care ofera servicii si solutii complete de combatere a daunatorilor. Suntem specializati in eliminarea diferitilor daunatori, inclusiv a rozatoarelor, furnicilor si gandacilor, printre alti daunatori. Echipa noastra de profesionisti certificati, cu o pregatire inalta, ofera servicii de calitate la preturi competitive. Folosim cele mai noi tehnologii si metode eficiente pentru a ne asigura ca spatiile dvs. sunt in siguranta fata de atacul daunatorilor.

Fara a intra in prea multe detalii, echipa Solution Atac isi exercita activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, conform obligatiilor D.D.D, si legislatiei in vigoare

Agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie / (COR 514901) – Curs formare profesionala

De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca agentul de dezinfectie, deratizare, dezinsectie este persoana care a absolvit un Curs de formare profesionala la un Furnizor de formare profesionala a adultilor autorizat in acest sens, in vigoare la data inceperii activitatii (Modul 5 „Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare). Evaluarea finala va fi facuta cu o comisie din partea Agentiei de Sanatate Publica. Dupa sustinerea examenului, cursantul va primi o diploma eliberata de Agentia de Sanatate Publica, care va fi valabila 3 ani, dupa care se va efectua o noua evaluare.

Numai aceste persoane pot efectua serviciile de dezinfectie, deratizare, dezinsectie!

O firma DDD cu experienta in acest domeniu, va poate oferi un contract dezinsectie prin care veti avea posibilitatea sa scapati de daunatori, si de insectele ce va pot face viata un calvar. Prin aceste obligatii ale firmelor fata de dumneavoastra, ca si client veti avea ocazia ca in perioada urmatoare sa va bucurati de un spatiu sigur si sanatos lipsit de pericole.

Solution Atac poate reprezenta raspunsul pentru toate problemele dumneavoastra in legatura cu aparitia unor daunatori indiferent daca vorbim despre rozatoare, insecte sau bacterii.

De ce sa alegi firma noastra de DDD?

Echipa noastra de experti experimentati in controlul daunatorilor are cunostintele si experienta necesare pentru a face fata tuturor tipurilor de probleme legate de controlul daunatorilor. Suntem specializati intr-o varietate de metode de control al daunatorilor, cum ar fi momirea, capturarea si DISINFECTIA. Oferim, de asemenea, solutii de gestionare integrata a daunatorilor pentru a ne asigura ca locuinta sau afacerea dvs. ramane sigura si fara daunatori. Folosim cele mai noi produse si tehnologii pentru a asigura cele mai bune rezultate si pentru a oferi cel mai inalt nivel de siguranta pentru clientii nostri.

Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie