COLECTARE ULEIURI UZATE, DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE – SERVICII PROFESIONALE DDD PENTRU AFACEREA DVS

Colectare uleiuri uzate

Procesul tehnic de valorificare a uleiurilor uzate reprezinta suma tuturor operatiunilor care permit proprietarului sa predea uleiul uzat operatorilor economici care recupereaza, recicleaza sau elimina aceste uleiuri, cu scopul principal de a preveni poluarea solului si in special a surselor de apa.

In conformitate cu legislatia impusa de Comisa Europeana, autoritatile din Romania impun tuturor societatilor comerciale care sunt dotate cu bucatarie proprie si care desfasoara activitati generatoare de ulei uzat sa incheie un contract de colectare a acestor deseuri cu o firma autorizata de Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

Uleiurile alimentare uzate reprezinta 12% din poluantii prezenti in apa si sol, conform unui studiu realizat de Comisia Europeana. Conform aceluiasi studiu, un litru de ulei alimentar uzat polueaza pana la 1 milion de litri de apa. De asemenea uleiul comestibil uzat aruncat pe sol, conduce la degradarea fertilitatii acestuia pentru o perioada de 5 ani de zile. Din acest motiv legislatia din Romania, in conformitate cu hotararile Comisiei Europene, obliga societatile comerciale la semnarea unui contract. Orice societate cu bucatarie proprie, care prin activitatea lor genereaza ulei uzat sa incheie un contract de colectare a acestor deseuri. Firma sa fie autorizata de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

Legislatie contracte Colectare uleiuri uzate

Legea impune ca aceste societati comerciale sa fie dotate si cu un separator de grasimi. In anumite cazuri, cand restaurantul dispune de parcare proprie este necesar si de un separator de hidrocarburi. Aceeasi regula se impune si pentru service-urile auto, spalatoriile auto, benzinarii, piete publice si platforme industriale.

Aceste societati comerciale pot fi:

 • restaurante;
 • pizzerii;
 • firme catering;
 • puburi;
 • cafenele;
 • cantine;
 • hoteluri;
 • producatori industriali de alimente;
 • shaormerii;
 • gogoserii.

Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie

CONTACTEAZA-NE ACUM !

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Firme autorizate colectare uleiuri uzate

  Nerespectarea acestor hotarari poate atrage dupa sine amenzi foarte mari din partea organelor de control. Acestea pot duce si la suspendarea autorizatiei de functionare. Firma noastra prin colaboratorii nostrii, ofera societatilor comerciale, posibilitatea de a incheia un contract complex de achizitie pentru toate categoriile obligatorii unei bune functionari. Contracte ddd ( deratizare dezinsectie dezinfectie ).

  • De asemenea, se elibereaza, in conformitate cu legislatia in vigoare, toate documentele oficiale aferente procesului de colectare si reciclare a acestui deseu.
  • Tot ce trebuie sa faceti Dumneavoastra este sa ne contactati, iar noi ne vom ocupa integral de procesul de colectare si reciclare a uleiurilor. Cat si grasimilor vegetale uzate generate de catre societatea dumneavoastra.

  Colectare uleiuri uzate

  Inaltime: 350 mm;

  Latime: 290 mm;

  Debit: 0,20 l/s;

  Recomandare: pentru locatii* mici.

  Dezinsectie

  Te scapam de gandaci, tantari, plosnite si alte insecte daunatoare. Contacteaza Solution Atac acum!

  Deratizare

  Intervențiile de deratizare fac diferența intre un mediu sanatos și unul nociv pentru sanatatea dvs.

  Dezinfectie

  Va punem la dispoziție proceduri si echipa dedicata de servicii dezinfectie profesionale acreditate.

  Solution Atac

  Solutii complete profesionale de inalta calitate de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu rezultate garantate.