Contracte DDD pentru persoanele juridice, servicii ddd, deratizare, dezinsectie, dezinfectie la preturi avantajoase, contracte ddd.

Contracte DDD pentru persoanele juridice

Contracte DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) desi am vorbit in articole separate despre toate cele 3 operatiuni le vom preciza pe scurt si acum pentru o intelgere mai buna.

  • Deratizare este procesul ce se ocupa cu exterminarea rozatoarelor. Rozatoarele sunt cele mai mari purtatoare de boli grave, fatale de foarte multe ori. De asemenea pe langa imprastierea bolilor ele pot face pagube materiale, rozand cabluri, fire, conducte, etc. Din acest motiv este recomandat sa realizam o deratizare periodica.
  • Dezinsectie se ocupa cu exterminarea insectelor, mai ales pe timpul anotimpurilor calde cand toate aceste insecte se inmultesc foarte mult. Precum in cazul rozatoarelor si insectele transporta foarte multe boli, virusi si bacterii.
  • Dezinfectie combate virusii, bacteriile si toti agentii patogeni care ar putea dauna santatea noastra.

Contracte ddd – deratizare dezinsectie dezinfectie

In ambele cazuri, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice contractele ddd sunt aproximativ la fel, se precizeaza aceleasi aspecte in ele. Insa totusi exista o oarecare dinferenta intre cele adresate persoanelor fizice si firmelor, aspecte pe care le veti afla in articolul de astazi.

  • In primul rand trebuie sa stim ce presupune mai exact si care este rolul unui astfel de contract ddd. Desi am mai vorbit despre astfel de contracte si in alt articol special dedicat acestui subiect vom reaminti putin.
  • Un contract DDD are scopul de a asigura atat clientul cat si firma de deratizare dezinsectie dezinfectie, ca totul va decurge dupa un program prestabilit. In cazul in care apar probleme pe parcurs acestea vor fi rezolvate dupa termenii si conditiile din contract. Acest contract asigura si transparenta atat din partea firmei cat si din partea clientului. In cazul in care sunt afectate bunuri acestea se vor plati de catre firma contractata. De asemena substantele ce vor fi folosite in procesele de tipul DDD se vor preciza cu exactitate in contract.

Servicii ddd – compania ddd

Odata ce-am stabilit ce este un contract DDD, sa vorbim mai mult despre ce presupune un acesta colaborare. In primul rand foarte multe institutii sau afaceri sunt obligate prin lege sa aiba un contract DDD cu o firma de profil ddd. Legea 95/2006 (articolul 37) prevede ca orice persoana fizica sau juridica ce are calitatea de angajator trebuie sa asigure fondurile necesare pentru orice interventie de tip DDD. Doar asa va exista un spatiu curat fara alte probleme cu daunatori ddd.

Restaurantele, cantinele, gradinitele, hotelurile, magazinele sunt o parte din cele obligate sa aibe un contract ddd. Si nu numai, orice institutie sau afacere care serveste alimente este obligata de DSP sa aiba un contract DDD valabil cu o firma de profil. Asta in cazul in care este necesar sa se intervina de urgenta si sa se respecte termenul de 1 luna la care trebuie realizata o dezinfectie totala a spatiului. Deci cam orice firma ce lucreaza cu produse alimentare ar fi obligata de lege sa aiba un contract DDD valabil.

Avantajele incheierii unui astfel de contract sunt multiple.

In primul rand promtitudinea.

  • Firmele, companiile ddd – deratizare dezinsectie dezinfectie, care se respecta au un timp de rezolvare foarte mic, sunt foarte rapizi. Dar in cazurile in care este aglomerat si sunt multe solicitari cei care au contracte au prioritate.

Un alt avantaj foarte mare in cazul contractelor pe langa timpul de executie foarte mic mai este si partea financiara. Cand semnati un astfel de contract pretul se negociaza deoarece veti face in fiecare luna sau periodic un tratamen, deci si firma are asigurata un numar de interventii regulat.

In functie de nevoile fiecarei firme se va realiza un proces separat de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie. Se pot realiza deratizari sau dezinsectii fara substante periculoase pentru a evita orice risc, in cazul bucatariilor sau locurilor unde alimentele iau contact direct cu suprafetele. Se pot face si tratamente ecologice in cazurile necesare.

Un astfel de contrat de tipul DDD se semneaza de cele mai multe ori pentru o perioada de un an. Este foarte important sa incheiati un contract cu o firma cunoscuta, licentiata care are toate avizele la zi si are dreptul sa lucreze cu toate substantele.

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

contracte dddPregatirea dezinfectiei - servicii ddd