Contracte ddd

contracte ddd

Contracte DDD este prescurtarea de la contracte Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Contracte ddd

Am vorbit si in alte articole de pe platforma despre acest termen “DDD” – deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Dar, nu am explicat pe larg ce inseamna acesta, ce presupune, la ce se foloseste, cand, cum si multe alte aspecte. Aspecte de care ati avea nevoie la incheierea unui astfel de contract ddd.

  • In primul rand sa explicam de la ce vine acest DDD. Contracte DDD este prescurtarea de la Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie.  Acest termen este folosit in domeniu pentru a face referire la un serviciu complet ce include toate cele 3 operatiuni. Aceste operatiuni implica tratemente cu substante destul de periculoase. Motiv pentru care este obligatorie intocmirea unui contract ddd. Pentru oricare dintre cele 3 operatiuni ddd. Indiferent sunt efectuate separat, fie ca sunt sub forma unui pachet complet. Astfel si clientul poate avea siguranta colaborarii cu o firma serioasa.
  • Pentru o transparenta mai mare se realizeaza un astfel de contract deoarece in el sunt prezentate o serie de specificatii si aspecte foarte importante. Aspecte precum: furnizorul substantelor cu care se va realiza tratementul, substantele active ale acestora, scopul pentru care se vor folosi aceste substante si zona in care vor fi aplicate. Dilutia, concentratia aferenta zonei tratatate, etc.

Toate aceste aspecte sunt precizate in contract pentru o siguranta mai mare, din acest motiv este bine sa fie citit cu atentie.

Firma ddd

In functie de firma cu care alegeti sa colaborati plata se poate face integral sau in rate. De asemenea daca seriviciile pe care le primiti nu respecta standardele si termenii propusi in contract aveti tot dreptul sa refuzati plata acestora. De asemenea daca in urma seriviciilor DDD veti suferii pierderi materiale atunci multumita contractului incheiat firma va poate despagubi. Din acest motiv este foarte bine sa se citeasca contractul cu atentie si sa se precizeze foarte clar de la inceput toati termenii si conditiile ddd. In cazul in care se intampla ceva totul sa se rezolve foarte usor.

Recomandari servicii ddd

Desi aceste contracte se incheie si in cazul in care dorim un singur serviciu din cele 3 precizate. Trebuie sa stim care sunt avantajele achizitionarii unui serviciu complet DDD | deratizare | dezinsectie | dezinfectie.

  • In primul rand ca in orice alt domeniu daca achizitionam toate cele 3 servicii la pachet si incheiem un contract DDD.  Pretul per fiecare serviciu va fi mai mic decat daca am cumpara serviciile separat.
  • In orice caz daca avem nevoie de o dezinsectie sau o deratizare este recomandat sa optam si pentru o dezinfectie. Odata ce-am avut o invazie de rozatoare sau de insecte acestea au contaminat spatiul cu virusi, bacterii si microbi. Din acest motiv este recomandat sa facem si o dezinfectie ulterioara, deci si asa achizitionam 2 din 3 serivcii.
  • Un alt avantaj daca incheiem un contract DDD pe termen lung este pretul deoarece majoritatea firmelor vorbesc altfel cand vine vorba de un contract pe termen mai lung. Aceste operatiuni de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie sunt realizare lunar sau trimestrial in functie de spatiu si de acitvitatea desfasurata in el.

Este recomandat sa incheiem acest contract,  numai cu firme serioase care au licentele si autorizatiile la zi. Astfel se  evita orice neplacere pe parcusul colaborarii. Un contract DDD va asigura pe termen lung ca nu veti avea niciodata probleme cu rozatoarele, insectele sau virusii, spatiul fiind mereu igienizat

3 thoughts on “Contracte ddd

  1. Pingback: Servicii DDD si contracte firme | contracte deratizare dezinsectie

  2. Pingback: Informatii pret contract ddd | servicii dezinsectie | servicii deratizare pret

  3. Pingback: serviciu dezinsectie | dezinsectie deratizare dezinfectie | preturi ddd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.