Despre Deratizare – Sobolanul de casa, servicii personalizate prin momeala raticid deratizare, capcane deratizare ddd, statii intoxicare si capcane mecanice.  Specialistii DDD deratizare stiu multe, in schimb noi oamenii de rand stim ca nu ii agream.  👌👈

Raticid Deratizare – Sobolanul de casa

In prezent fiecarui locuitor al planetei, dupa estimari stiintifice ii revin doi sobolani. Inmultind cu aproape opt miliarde de locuitor va puteti da seama cam care este estimarea. Suntem constienti ca fac parte dintre animalele care raspandesc diverse boli.

Firma ddd  – Servicii de deratizare

Sobolanul este unul dintre cele pestee 50 de specii de rozatoare mici, omnivore care apartin genului Rattus.

Aceasta companie ddd ( deratizare raticid , dezinsectie, dezinfectie ) este aparte, din acest motiv si serviciile  vor fi la cel mai inalt nivel.

Oamenii cauta prin diverse metode sa simta cum pun in miscare adrenalina care sa le dea diverse senzatii. La sobolani nu este cazul deoarece inima lui pulseaza cu o viteza de 500 de batai pe minut.

Sunt necesare cel putin 2 sau chiar si 3 interventii in functie de gradul de infestare. Dupa un astfel de tratament facut corespunzator si de o firma DDD serioasa nu ar trebui sa mai aveti probleme o perioada foarte buna de timp cu rozatoarele ( capcane deratizare raticid soareci, sobolari si alte mici vietati).

Serviciu capcane deratizare – Rozatoare

Rozatoarele pot trai fara sa bea apa mai mult decat o camila si in general mai mult decat orice mamifer. Deasemenea sunt in stare de a distinge mancarea otravita de cea obisnuita chiar si in cazurile in care concentratia de otrava este o parte la un milion. Toate aceste calitati fac din ei animale foarte rezistente. Aceste rozatoare poarta si duc din loc in loc boli care uneori sunt letale.

O deratizare corecta se realizeaza cu mai multe metode, in functie de gravitatea ei. In cazurile mai grave trebuie sa se intervina cu mai multe tipuri de substante, insecticide, geluri, capcane, feronomi, de aici variaza foarte mult si pretul, cantitatea folosita difera de la incapere la incapere si de la gradul de infestare.

Deratizare Bucuresti | capcane Deratizare Ilfov | Deratizare Dezinsectie | Preturi deratizare | Deratizare Restaurante | Deratizare Firme | Solution Atac  | momeala raticid deratizare

Dezinsectie

Te scapam de gandaci, tantari, plosnite si alte insecte daunatoare. Contacteaza Solution Atac acum!

Deratizare

Intervențiile de deratizare fac diferența intre un mediu sanatos și unul nociv pentru sanatatea dvs.

Dezinfectie

Va punem la dispoziție proceduri si echipa dedicata de servicii dezinfectie profesionale acreditate.

Solution Atac

Solutii complete profesionale de inalta calitate de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu rezultate garantate.

Recommended Posts
Showing 4 comments
  • Mihai

    Rozatoarele reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate printr-un mod de viata putin intalnit la alte animale, care explica rolul daunator si pericolul raspandirii unor boli deosebit de grave.
    Una dintre insusirile soarecilor ,sobolanilor ,cartitelor s.a. este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi, cu ajutorul carora acestea rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.
    Combaterea rozatoarelor (soareci ,sobolani ,cartite) este o activitate ce trebuie permanent avuta in vedere ,deoarece produc pagube materiale considerabile cum ar fi ,distrugerea cablurilor de comunicatii ,distrugerea de cantitati importante de cereale si produse alimentare .

  • Mihai

    Deratizarea este un amplu procedeu ce are la baza atat metode de combatere cat si metode de preventie, impotriva rozatoarelor.

  • george

    Soarecii si Sobolanii:

    Atat soarecii cat si sobolanii reprezinta o sursa foarte periculoasa de transmitere a unor boli precum trichineloza, antraxul, febra aftoasa, bruceloza, toxiinfectii alimentare, etc. Bolile raspandite de rozatoare au ucis peste 10 milioane de oameni in ultimii 100 de ani.

    Rozatoarele sunt cele mai raspandite mamifere (reprezinta o treime din fauna globului, iar statisticile arata ca pagubele provocate de acestea la nivelul unei localitati cu o populatie de peste 500.000 de locuitori sunt de minim 2.000.000 euro/an). Cercetarile efectuate au demonstrat ca in marile orase ale lumii densitatea sobolanilor a crescut si este cel putin egala cu cea a locuitorilor. Cel putin !!!

    Polueaza, distrug, pot afecta instalatii sau diferite spatii, provocand astfel pierderi importante. Daca sunt infometati, sobolanii nu se dau in laturi sa atace si sa devoreze animalele mici din gospodarie. In afara pagubelor la alimente, rozatoarele sunt in stare sa distruga prin roadere cabluri telefonice sau electrice, conducte de canalizare, etc., ceea ce poate determina grave accidente.

    Un sobolan poate consuma 60-100g alimente pe zi, deci 22-36 kg pe an. Inmultind acest consum cu 1.5-2 milioane exemplare rezulta pierderi impresionante de 33-54 mii tone alimente pe an. Este drept ca aceste cantitati de alimente nu sunt sustrase in intregime numai din alimentatia omului pentru ca sobolanii se hranesc si pe seama resturilor menajere. Tot atat de adevarat este ca atunci cand patrund in camari, pivnite sau depozite, sobolanii strica si fac inutilizabile pentu om mai multe alimente decat consuma.

    Rozatoarele si in special sobolanii sunt deosebit de rezistenti si agili, fiind greu de oprit. Se catara cu abilitate in partile superioare ale cladirilor, sapa galerii subterane, strabat orice instalatie de canalizare, gauresc cu usurinta usi si pereti. Ei au o putere de migrare rar intalnita la alte specii de animale. Rozatoarele reusesc toate acestea, fiind inzestrate cu un deosebit simt de iscusinta datorita puternicului lor instinct de conservare si cu o dentitie avand o rezistenta si conformatie speciala, capabila a asigura roaderea chiar si a materiilor foarte dure;

    Organele de simt sunt bine dezvoltate la rozatoare, la sobolani simtul mirosului fiind foarte dezvoltat. In general, toate rozatoarele au simtul de orientare bine dezvoltat, putand sa-si regaseasca cuibul chiar atunci cand sunt duse la distanta de 2-3 km.

    Rozatoarele sunt lipsite de sistem termoregulator normal, iar modificarea temperaturii mediului le determina variatia temperaturii corpului, deoarece nu-si pot mentine nivelul constant de 30-40 grade C. Compensarea pierderilor de energie, in urma proceselor metabolice intense, se realizeaza prin consumul mare de cereale, alimente, furaje etc., consum ce poate atinge 50-80% din greutatea corporala a rozatorului, spre deosebire de mamiferele mari la care consumul de hrana este de numai 5-10%. Daca temperatura mediului creste in decurs de 2-3 ore pana la 35-36 grade C, temperatura corpului la soarece creste pana la 44-45 grade C si animalul moare pe loc prin soc termic;

    In timpul iernilor gerose, unele specii de rozatoare (sobolani si soareci) se strang in colonii familiale, in cuiburi comune, pe sub stocuri, clai sau depozite de furaje, pentru a-si mentine un climat necesar, prin incalzirea reciproca a corpului;

    Rozatoarele nu pot trai fara apa mai mult de 24-30 de ore. Astfel sobolanii isi ataca puii, iar masculul isi ataca uneori femela. Se stabilesc de obicei in locuri unde au sursa de hrana, de apa si sunt ferite de prezenta si atacul dusmanilor lor naturali;

    Unele specii sunt higrofile, dezvoltandu-se foarte bine in conditii de umiditate excesiva (sobolanul cenusiu), iar altele sunt xerofile dezvoltandu-se foarte bine in locuri foarte uscate (sobolanul negru).

    Este mult mai usor sa previi decat sa combati problemele cu un grad ridicat de infestare, ceea ce inseamna mult mai multe costuri suplimentare.
    Se recomanda blocarea oricarui acces, fie subsol, scara bloc sau alte anexe, cu gratii pentru a stopa tranzitarea, extinderea, si se face in completare cu tratament de deratizare impotriva sobolanilor si de dezinsectie pentru pentru a extermina total invazia daunatorilor.

  • Mihai

    Prezenta soarecilor in imobile este o problema majora. In afara de neplacerile pe care le cauzeaza (deterioreaza cabluri electrice, podele, pereti, piese de mobilier), soarecii sunt purtatori de diferite boli.

    Interventia impotriva soarecilor depinde de amploarea problemei.

    – in functie de spatiul vizat, se recomanda utilizarea de capcane, care sunt destul de eficiente pentru prinderea soarecilor.

    – daca soarecii sunt prezenti in numar mare, este nevoie sa se actioneze cu otravuri speciale anti-soareci. Beneficiile asociate utilizarii de otravuri sunt eficienta eradicarii si descurajarea intoarcerii altor soareci.

    Daca aceste solutii nu pun capat prezentei soarecilor, singura masura pe care o puteti lua este sa cereti ajutorul unei companii de deratizare. Pentru a evita deteriorarea proprietatii si riscurile pentru sanatate, noi va stam la dispozitie cu solutii de deratizate foarte bune. Va oferim consultanta si raspunsuri privind masurile de igiena ce trebuie luate la tarife accesibile.

Leave a Comment

Intrebari deratizare servicii deratizare forumMisiunea noastra 2016 - servicii de deratizare servicii de dezinsectie servicii de dezinfectie - Firma ddd autorizata