Deratizare – Sobolanul de casa

Deratizare - Sobolanul de casa

Despre Deratizare – Sobolanul de casa, specialistii stiu multe, in schimb noi oamenii de rand stim ca nu ii agream. Suntem constienti ca fac parte dintre animalele care raspandesc diverse boli.

Deratizare – Sobolanul de casa

In prezent fiecarui locuitor al planetei, dupa estimari stiintifice ii revin doi sobolani. Inmultind cu aproape opt miliarde de locuitor va puteti da seama cam care este estimarea.

Firma ddd  – Servicii de deratizare

Sobolanul este unul dintre cele pestee 50 de specii de rozatoare mici, omnivore care apartin genului Rattus.

Aceasta companie ddd ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ) este aparte, din acest motiv si serviciile  vor fi la cel mai inalt nivel.

Oamenii cauta prin diverse metode sa simta cum pun in miscare adrenalina care sa le dea diverse senzatii. La sobolani nu este cazul deoarece inima lui pulseaza cu o viteza de 500 de batai pe minut.

Sunt necesare cel putin 2 sau chiar si 3 interventii in functie de gradul de infestare. Dupa un astfel de tratament facut corespunzator si de o firma DDD serioasa nu ar trebui sa mai aveti probleme o perioada foarte buna de timp cu rozatoarele (soareci, sobolari si alte mici vietati).

Serviciu deratizare – Rozatoare

Rozatoarele pot trai fara sa bea apa mai mult decat o camila si in general mai mult decat orice mamifer. Deasemenea sunt in stare de a distinge mancarea otravita de cea obisnuita chiar si in cazurile in care concentratia de otrava este o parte la un milion. Toate aceste calitati fac din ei animale foarte rezistente. Aceste rozatoare poarta si duc din loc in loc boli care uneori sunt letale.

O deratizare corecta se realizeaza cu mai multe metode, in functie de gravitatea ei. In cazurile mai grave trebuie sa se intervina cu mai multe tipuri de substante, insecticide, geluri, capcane, feronomi, de aici variaza foarte mult si pretul, cantitatea folosita difera de la incapere la incapere si de la gradul de infestare.

Deratizare Bucuresti | Deratizare Ilfov | Deratizare Dezinsectie | Preturi deratizare | Deratizare Restaurante | Deratizare Firme | Solution Atac

4 thoughts on “Deratizare – Sobolanul de casa

 1. Mihai spune:

  Rozatoarele reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate printr-un mod de viata putin intalnit la alte animale, care explica rolul daunator si pericolul raspandirii unor boli deosebit de grave.
  Una dintre insusirile soarecilor ,sobolanilor ,cartitelor s.a. este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi, cu ajutorul carora acestea rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.
  Combaterea rozatoarelor (soareci ,sobolani ,cartite) este o activitate ce trebuie permanent avuta in vedere ,deoarece produc pagube materiale considerabile cum ar fi ,distrugerea cablurilor de comunicatii ,distrugerea de cantitati importante de cereale si produse alimentare .

 2. george spune:

  Soarecii si Sobolanii:

  Atat soarecii cat si sobolanii reprezinta o sursa foarte periculoasa de transmitere a unor boli precum trichineloza, antraxul, febra aftoasa, bruceloza, toxiinfectii alimentare, etc. Bolile raspandite de rozatoare au ucis peste 10 milioane de oameni in ultimii 100 de ani.

  Rozatoarele sunt cele mai raspandite mamifere (reprezinta o treime din fauna globului, iar statisticile arata ca pagubele provocate de acestea la nivelul unei localitati cu o populatie de peste 500.000 de locuitori sunt de minim 2.000.000 euro/an). Cercetarile efectuate au demonstrat ca in marile orase ale lumii densitatea sobolanilor a crescut si este cel putin egala cu cea a locuitorilor. Cel putin !!!

  Polueaza, distrug, pot afecta instalatii sau diferite spatii, provocand astfel pierderi importante. Daca sunt infometati, sobolanii nu se dau in laturi sa atace si sa devoreze animalele mici din gospodarie. In afara pagubelor la alimente, rozatoarele sunt in stare sa distruga prin roadere cabluri telefonice sau electrice, conducte de canalizare, etc., ceea ce poate determina grave accidente.

  Un sobolan poate consuma 60-100g alimente pe zi, deci 22-36 kg pe an. Inmultind acest consum cu 1.5-2 milioane exemplare rezulta pierderi impresionante de 33-54 mii tone alimente pe an. Este drept ca aceste cantitati de alimente nu sunt sustrase in intregime numai din alimentatia omului pentru ca sobolanii se hranesc si pe seama resturilor menajere. Tot atat de adevarat este ca atunci cand patrund in camari, pivnite sau depozite, sobolanii strica si fac inutilizabile pentu om mai multe alimente decat consuma.

  Rozatoarele si in special sobolanii sunt deosebit de rezistenti si agili, fiind greu de oprit. Se catara cu abilitate in partile superioare ale cladirilor, sapa galerii subterane, strabat orice instalatie de canalizare, gauresc cu usurinta usi si pereti. Ei au o putere de migrare rar intalnita la alte specii de animale. Rozatoarele reusesc toate acestea, fiind inzestrate cu un deosebit simt de iscusinta datorita puternicului lor instinct de conservare si cu o dentitie avand o rezistenta si conformatie speciala, capabila a asigura roaderea chiar si a materiilor foarte dure;

  Organele de simt sunt bine dezvoltate la rozatoare, la sobolani simtul mirosului fiind foarte dezvoltat. In general, toate rozatoarele au simtul de orientare bine dezvoltat, putand sa-si regaseasca cuibul chiar atunci cand sunt duse la distanta de 2-3 km.

  Rozatoarele sunt lipsite de sistem termoregulator normal, iar modificarea temperaturii mediului le determina variatia temperaturii corpului, deoarece nu-si pot mentine nivelul constant de 30-40 grade C. Compensarea pierderilor de energie, in urma proceselor metabolice intense, se realizeaza prin consumul mare de cereale, alimente, furaje etc., consum ce poate atinge 50-80% din greutatea corporala a rozatorului, spre deosebire de mamiferele mari la care consumul de hrana este de numai 5-10%. Daca temperatura mediului creste in decurs de 2-3 ore pana la 35-36 grade C, temperatura corpului la soarece creste pana la 44-45 grade C si animalul moare pe loc prin soc termic;

  In timpul iernilor gerose, unele specii de rozatoare (sobolani si soareci) se strang in colonii familiale, in cuiburi comune, pe sub stocuri, clai sau depozite de furaje, pentru a-si mentine un climat necesar, prin incalzirea reciproca a corpului;

  Rozatoarele nu pot trai fara apa mai mult de 24-30 de ore. Astfel sobolanii isi ataca puii, iar masculul isi ataca uneori femela. Se stabilesc de obicei in locuri unde au sursa de hrana, de apa si sunt ferite de prezenta si atacul dusmanilor lor naturali;

  Unele specii sunt higrofile, dezvoltandu-se foarte bine in conditii de umiditate excesiva (sobolanul cenusiu), iar altele sunt xerofile dezvoltandu-se foarte bine in locuri foarte uscate (sobolanul negru).

  Este mult mai usor sa previi decat sa combati problemele cu un grad ridicat de infestare, ceea ce inseamna mult mai multe costuri suplimentare.
  Se recomanda blocarea oricarui acces, fie subsol, scara bloc sau alte anexe, cu gratii pentru a stopa tranzitarea, extinderea, si se face in completare cu tratament de deratizare impotriva sobolanilor si de dezinsectie pentru pentru a extermina total invazia daunatorilor.

 3. Mihai spune:

  Prezenta soarecilor in imobile este o problema majora. In afara de neplacerile pe care le cauzeaza (deterioreaza cabluri electrice, podele, pereti, piese de mobilier), soarecii sunt purtatori de diferite boli.

  Interventia impotriva soarecilor depinde de amploarea problemei.

  – in functie de spatiul vizat, se recomanda utilizarea de capcane, care sunt destul de eficiente pentru prinderea soarecilor.

  – daca soarecii sunt prezenti in numar mare, este nevoie sa se actioneze cu otravuri speciale anti-soareci. Beneficiile asociate utilizarii de otravuri sunt eficienta eradicarii si descurajarea intoarcerii altor soareci.

  Daca aceste solutii nu pun capat prezentei soarecilor, singura masura pe care o puteti lua este sa cereti ajutorul unei companii de deratizare. Pentru a evita deteriorarea proprietatii si riscurile pentru sanatate, noi va stam la dispozitie cu solutii de deratizate foarte bune. Va oferim consultanta si raspunsuri privind masurile de igiena ce trebuie luate la tarife accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania foraje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, foraje foraje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, foraje foraje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, foraje turbane pentru femei, turbane fete, turbane de iarna, turbane dama ieftine, turbane dama, turbane botez, turbane bebelusi, turbane, peruci sintetice, peruci second hand, peruci par scurt, peruci par natural, peruci olx, peruci ieftine, peruci colorate, peruci barbati, peruci, extensii par sintetic, extensii par natural pret, extensii par natural olx, extensii par natural, extensii par ieftine, extensii par han, hanul hangitei, restaurant bucuresti, restaurante bucuresti, mancare restaurant bucuresti, hanuri bucuresti, han bucuresti aquafilling, aquafilling romania, aquafilling sani, aquafilling pareri, aquafilling bodyline, aquafilling acid hialuronic, marire sani aquafilling, aquafilling fese ballroom nunta buzau, saloane buzau, restaurante buzau, restaurant nunta buzau, salon nunta buzau, restaurante buzau, meniu nunta, meniu botez, salon nunti buzau, restaurant botez, restaurant botez buzau, locatii botez buzau, locatii nunta buzau, restaurant nunti buzau, cort nunta buzau, meniu nunta all inclusive buzau, meniu botez buzau, botez cort buzau, cort buzau Stomatologie bucuresti, cabinet stomatologic, Cabinet stomatologic bucuresti, Cabinet stomatologic bucuresti, Dentist bucuresti, Fatete dentare, Aparat dentar, Marire buze, Coroana dentara, Coroană dentară ceramică, Tratamente dentare cu laser, Endodontie la Microscop, Tratament dentar la microscop, Stomatologie non-stop, Medic dentist bucuresti, Chirurgie orală bucuresti, Extracție molar de minte bucuresti, Clinica stomatologica bucuresti BOCANCI MILITARI, GHETE MILITARE, PANTOFI MILITARI, BOCANCI MUNTE, bocanci vanatoare, incaltaminte firma paza, bocanci Goretex, bocanci kombat, bocanci vibram husa telefon, Huse telefon, folii sticla telefon, incarcatoare telefon, accesorii telefon, baterie telefon, suport auto telefon, cablu incarcare telefon pret motorina, pret benzina, vanzare en-gros motorina, vanzare en-gros benzina, Motorina Euro 5, carburant de calitate en-gros, top premier, top premier bucuresti, Benzina 95 – benzina fara plumb, en-gros motorina, en-gros benzina, transport carburanti, transport rutier carburanti, containere de incinta carburanti,benzina, motorina diva institut beauty, Curs automachiaj sprancene, Curs extensii gene, Curs microblading, Curs phishading, Curs stilizare sprancene, Cursuri unghii false, Blefaroplastie plasmapen, Extensii de gene, Mezoterapie vergeturi, Consiliere in frumusete, Cours de automachiaj sourcils, Cours de microblading, Cours de microblading, Cours de phishading, Cours de faux ongles buchet de flori, aranjamente florale, aranjamente florale botez, aranjamente florale nunta, candy bar evenimente, aranjamente florale evenimente, cadouri aranjamente florale, miryam flower dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie Formatie Muzica Populara, Solisti Coveruri, formatie Muzica Usoara, Taraf, formatie evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie botez, formatie botez bucuresti Formatie Muzica Populara, Solisti Coveruri, formatie Muzica Usoara, Taraf, formatie evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie botez, formatie botez bucuresti haine militare, haine militare dama, haine militare barbati, uniforme militare romanesti, tinuta militara forte speciale, tinuta militara mapn, bocanci militari, echipamente militare, BOCANCI MILITARI, GHETE MILITARE, PANTOFI MILITARI, BOCANCI MUNTE, bocanci vanatoare, incaltaminte firma paza, bocanci Goretex, bocanci kombat, bocanci vibram, echipament militar, uniforme militare web hosting, inchiriere servere, hosting, cloud file share, solutii web, realizare website, shop e-commerce, creare website, realizare magazin online, mentenanta website, webdesign, aplicatii b2b, servere capcane sobolani, capcane soareci, capcane gandaci, dezinfectant suprafete, dezinfectant biocid, Dezinfectanti, Echipamente DDD, Insecticide, Insecticide Fungicide, insecticide larve, Larvicide, Raticide / Rodenticide, Repelenti, Repelent pisici, Repelent tantari, Statii intoxicare, statii intoxicare rozatoare, statii intoxicare soareci capcane sobolani, capcane soareci, capcane gandaci, dezinfectant suprafete, dezinfectant biocid, Dezinfectanti, Echipamente DDD, Insecticide, Insecticide Fungicide, insecticide larve, Larvicide, Raticide / Rodenticide, Repelenti, Repelent pisici, Repelent tantari, Statii intoxicare, statii intoxicare rozatoare, statii intoxicare soareci ochelari, ochelari soare, ochelari vedere, lentile de contact, ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, rame de ochelari, solutii lentile de contact, reparatii rame de ochelari, ochelari de dama, ochelari de vedere barbati, ochelari de vedere femei, ochelari de soare femei, ochelari de soare barbati ochelari, ochelari soare, ochelari vedere, lentile de contact, ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, rame de ochelari, solutii lentile de contact, reparatii rame de ochelari, ochelari de dama, ochelari de vedere barbati, ochelari de vedere femei, ochelari de soare femei, ochelari de soare barbati instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, instalatii de ventilatii, instalatii, proiectare instalatii si service instalatii pentru climatizare, service instalatii de climatizare si ventilatie, sisteme de climatizare si ventilatie, sisteme de aer conditionat web hosting, inchiriere servere, hosting, cloud file share, solutii web, realizare website, shop e-commerce, creare website, realizare magazin online, mentenanta website, webdesign, aplicatii b2b, servere Kituri supraveghere video, Camere supraveghere analog, Camere supraveghere IP, Inregistratoare video – DVR, NVR Network Video Recorder, Camere supraveghere, Supraveghere video, Kituri sisteme de alarma, Centrale efractie, Detectie efractie, Centrale control acces, Yale si bolturi electrice, Kituri interfoane, Automatizare porti BATANTE, Automatizare porti CULISANTE, Automatizari usi de garaj magazin haine online, haine dama, imbracaminte pentru femei, haine de damă, colectii haine femei, atelier de haine, atelier creatie haine dama, luxury clothing, camasi dama, fuste din piele, pantaloni scurti dama, rochii dama, bluze dama, pantaloni dama, top-uri dama magazin online de bijuterii, bijuterii din aur cu diamante, verighete aur 14k, inele aur 14k, cercei aur 14k, bijuterii pentru copii, coliere aur 14k. pandative aur 14k, lant aur 14k, bratari aur 14k, cercei aur 14k transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania transport caini anglia, transport pisici anglia, transport caini uk, transport pisici in uk, transport caini in uk, transport animale de compania anglia transport caini germania, transport pisici germania, pret transport caini germania, transport pisici in germania, transport caini in germania, transport animale de compania germania fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica fosa septica, fosa septica pret, fosa septica ecologica, fose septice, fose ecologice, fosa, fose, montaj fosa septica, fose septice preturi, fosa septica dedeman, fose septice dedeman, fose septice bucuresti, pret manopera montaj fosa septica, cele mai bune fose septice, pret fosa septica