Dezinfectia prin nebulizare

dezinfectie

Dezinfectia prin nebulizare

  • Desii multa lume nu acorda atentie acestui aspect, microbii si virusii se afla pretutindeni. Nu este destul sa ne spalam pe maini si sa ne dezinfectam, trebuie sa dezinfectam si suprafetele din incaperile in care stam. Aceasta dezinfectie se realizeaza de catre o echipa profesionala printr-un anumit proces folosind aparatura speciala.
  • In ultimul an lumea a inceput sa constinetizeze mult mai mult ca trebuie sa ne dezinfectam si trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si a celor din jur. Niciodata nu vom putea sa facem curat si sa dezinfectam in toate locurile din casa, sunt locuri foarte greu accesibile si de curatat. Pentru aceasta problema exista o solutie foarte eficienta, defapt este chiar singura si cea mai efeicienta de pe piata si anume dezinfectia prin nebulizare.

Ce este dezinfectia prin nebulizare si cum se realizeaza?

  • Dezinfectia prin nebulizare sau cum mai este ea numita, dezinfectie cu ceata rece. Este o metoda destul de noua in domeniu si este cea mai eficienta in combaterea bolilor infectioase si a virusilor. Dezinfectia este foarte aleasa de familii si nu numai deoarece nu este daunatoare oamenilor si animalelor.
  • Prima data inainte de dezinfectie spatiul respectiv trebuie pregatit. Desii aceasta dezinfectie este foarte eficienta si omoara cam toti virusii si microbii, nu poate sa faca si curatenia fizica. In spatiul in care se va realiza o dezinfectie trebuie sa se realizeze o curatenie primara. Obiectele de arta vor fi indepartate pentru a nu se deteriora. Tastaturile, monitoarele, televizoarele si toate electrocasnicele vor fi curatate in prealabil cu o alta solutie. Dupa ce se realizeaza acesti pasi camera va fi eliberata, nimeni nu are voie sa fie prezent in acel spatiu fara costum de protectie. Dupa dezinfectie spatiul trebuie lasat liber minim o ora pentru aerisire.
  • Inainte sa se inceapa dezinfectia propiu-zisa se va realiza un test cu iluminatorul pentru a se vedea mai bine diferenta de dupa dezinfectie. Dupa toate acestea se realizeaza dezinfectia cu ajutorul unui aparat special de ultima tehnologie. Acest aparat pulverizeaza sub forma de ceata rece extrem de fina (particule de substanta sub 5 microni) o substanta speciala. Deoarece particulele sunt foarte mici si fine, aceasta ceata rece pluteste in aer un timp indelungat astfel dezinfectarea este mult mai eficienta.

De ce este asa de eficienta dezinfectia prin nebulizare?

  • Particulele fiind foarte mici, acestea nu se aseaza repede pe suprafete si plutesc o perioada mult mai indelungata. In acest mod substanta de dezinfectie ajunge in toate locurile, chiar si in cele imposibile. Aceasta metoda de dezinfectie este mult mai eficienta pentru spatii cu multe obiecte. Curatenia si dezinfectia ar fi imposibila fara sa se mute totul. Un singur aparat poate imprastia ceata pe o distanta de 6-7 metrii. Supapa de reglare a debitului (de la 20 la 60 de microni) care permite un control continuu si precis a cantitatii de ceata generata.
  • Cabinetele, spatiile comerciale, lifturile si toaletele sunt cele mai frecvent dezinfectate prin aceasta metoda.
  • Dupa ce specialistii termin tot procesul de dezinfectare, se realizeaza din nou testul cu luminometrul. Astfel se vedea diferentele se asteapta o ora si spatiul poate fi folosit din nou.
  • Substantele folosite sunt foarte legite, controlate si sigure. Toate substantele folosite sunt avizate conform legislatiei. Aceste substante au fost testate si impotriva coronavirus si au o eficienta destul de mare impotriva virusului.

De ce e bine sa alegem aceasta metoda de dezinfectie?

  • Cel mai bine este sa alegem metoda de dezinfectie prin nebulizare. Nici o alta metoda clasica nu are o eficienta mai mare ca aceasta. Din cauza virusilor din ultima vreme tot mai multi angajati doresc sa munceasca de acasa sau nu mai se simt in siguranta la locul de munca, in birou, in Sali, etc. Cum fiecare dintre noi dorim sa ne intoarcem la locul de munca, sa ne putem intalni cu familia, colegii, prietenii, sa putem merge in vacante, sa ne bucuram de viata si sa revenim la normal trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si a celor din jur. Nebulizarea fiind cea mai usoara si cea mai eficienta metoda de dezinfectare. Spre deosebire de micro-pulverizare, ceata rece se difuzeaza si se depune uniform pe orice suprafete.

dezinfectie nebulizare covid | nebulizare covid | contracte dezinfectie | dezinfectie birouri | dezinfecte case | dezinfectie asociatii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.