DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE – SERVICII PROFESIONALE DDD PENTRU AFACEREA DVS

Citind cu atentie POLITICA DE CONFIDENTIALITATE veti descoperi ca puteti beneficia de produse si servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie in conditii de maxima siguranta privind utilizarea online a website-ului nostru.

SC SOLUTION ATAC SRL este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. SC SOLUTION ATAC SRL este libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

SC SOLUTION ATAC SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Materialele prezentate pe site sunt cu titlu pur informativ.

Informatiile despre, produsele si serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ. Nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, oferite de SC SOLUTION ATAC SRL

SC SOLUTION ATAC SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

SC SOLUTION ATAC SRL colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

COLECTAREA DATELOR SE FACE PRIN:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea SC SOLUTION ATAC SRL. Toate acestea se realizeaza in functie de preferintele setate de utilizator.

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre SC SOLUTION ATAC SRL

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de SC SOLUTION ATAC SRL si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de SC SOLUTION ATAC SRL pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SC SOLUTION ATAC SRL pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

SC SOLUTION ATAC SRL nu este responsabila pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.solutionatac.ro

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica de confidentialitate a SC SOLUTION ATAC SRL.

Faptul ca site-ul SC SOLUTION ATAC SRL contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca SC SOLUTION ATAC SRL sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

COMUNICARE

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la SC SOLUTION ATAC SRL numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. SC SOLUTION ATAC SRL isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul SC SOLUTION ATAC SRL este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. SC SOLUTION ATAC SRL depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC SOLUTION ATAC SRL.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC SOLUTION ATAC SRL.

SC SOLUTION ATAC SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Dezinsectie

Te scapam de gandaci, tantari, plosnite si alte insecte daunatoare. Contacteaza Solution Atac acum!

Deratizare

Intervențiile de deratizare fac diferența intre un mediu sanatos și unul nociv pentru sanatatea dvs.

Dezinfectie

Va punem la dispoziție proceduri si echipa dedicata de servicii dezinfectie profesionale acreditate.

Solution Atac

Solutii complete profesionale de inalta calitate de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu rezultate garantate.