DEZINFECTIE COVID-19, DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE – SERVICII PROFESIONALE DDD PENTRU AFACEREA DVS

Oferte personalizate in functie de fregventa lucrarilor, suprafata, mod de lucru si substante folosite Servicii dezinfectie COVID-19 – intre 0.2 – 1 ron / mc / exclusive tva – per trecere

Se va tine cont de necesarul fiecarei interventii, numarul de operatori acreditati, calificati conform normelor in vigoare, configuratia incaperilor, ora programarii si modalitatea de lucru ceruta de beneficiar.

Pentru fiecare tratament se va emite un process verbal cu denumirea si diluarea fiecarei solutii folosite, cantitatea si recomandarile necesare, inainte si dupa tratament.

COVID 19 – Virusul care a schimbat intreaga omenirea

In ultimii ani, am asistat la aparitia mai multor noi boli infectioase, multe dintre acestea fiind amenintari majore pentru sanatatea publica. Acestea au fost intalnite cu strategii importante de prevenire a infectiilor. Acum, un focar de coronavirus nou (SARS-CoV-2), care provoaca boala coronavirus 2019 (prescurtata COVID-19) s-a raspandit rapid. Cazuri confirmate in mai mult de 140 de tari. Coronavirusurile sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca o boala respiratorie acuta. Printre acestea, SARS (sindromul respirator acut sever). Acum, COVID-19 se poate transmise de la o persoana la alta, prin secretii sub forma de picaturi mici. Acestea sunt raspandite atunci cand persoana infectata tuseste sau stranuta. Din cauza supravietuirii indelungate pe suprafete, este posibil ca o persoana sa dobandeasca COVID-19 prin atingerea unui obiect contaminat, si apoi atingerea propriei guri, a nasului sau a ochilor.

De aceea, au aparut o serie de reguli importante in ceea ce priveste igiena, curatarea de rutina a suprafetelor folosind metode de curatare si dezinfectare adecvate, poate ajuta la prevenirea raspandirii COVID-19. Trebuie sa acordati o atentie deosebita suprafetelor si obiectelor atinse frecvent.

Avand in vedere redeschiderea afacerilor, deci intoarcerea angajatilor la locul de munca, este important sa va asigurati ca sunt luate toate masurile de precautie necesare. Revenirea intr-un mediu care sa asigure angajatilor siguranta ca nu vor fi infectati cu COVID-19, necesita mai mult decat serviciile de curatare sau de igienizare de baza, necesita o companie cu experienta in dezinfectare a focarelor de virus.

Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie

CONTACTEAZA-NE ACUM !

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie

  Servicii dezinfectie coronavirus – COVID 19

  Produsele biocide utilizate în domeniul medical pentru dezinfecție (tip de produs 1 și 2).  Sunt produse care conțin substanțe active definite în Regulamentul UE nr. 528/2012 al Parlamentului European. Dispoziție pentru utilizarea produselor biocide și plasate pe piață conform prevederilor art. 7 din Hotărârea Guvernului nr. 617/2014. Stabilirea cadrului instituțional, și a unor măsuri pentru punerea în aplicare a Regulamentului (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produselor biocide, cu modificările și completările ulterioare.

  Solutiile pentru dezinfectie folosite de compania noastra sunt eficiente si impotriva Coronavirus, conform precizarilor si indicatiilor producatorilor

  Intelegem ca, de multe ori impactul expunerii la un virus precum COVID-19 afecteaza moralul personalului si publicului larg. Este esential sa existe un plan eficient si completat de experti in domeniul curatarii.

  Apelati la serviciile noastre si veti putea oferi:

  • Siguranta angajatilor dumneavoastra;
  • Siguranta familiei dumneavoastra;
  • Respectul celor din jur;

  Daca considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre, suntem aici pentru a va ajuta.

  Dezinsectie

  Te scapam de gandaci, tantari, plosnite si alte insecte daunatoare. Contacteaza Solution Atac acum!

  Deratizare

  Intervențiile de deratizare fac diferența intre un mediu sanatos și unul nociv pentru sanatatea dvs.

  Dezinfectie

  Va punem la dispoziție proceduri si echipa dedicata de servicii dezinfectie profesionale acreditate.

  Solution Atac

  Solutii complete profesionale de inalta calitate de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu rezultate garantate.