DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE – SERVICII PROFESIONALE DDD PENTRU AFACEREA DVS

Tarife deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Ne straduim sa oferim servicii de cea mai inalta calitate cu cele mai eficiente solutii de control al daunatorilor. Ne angajam sa le oferim clientilor nostri cea mai buna experienta posibila de control al daunatorilor. Oferim consultatii gratuite si estimari gratuite pentru serviciile noastre de DEZINFECTIE. Suntem dedicati sa oferim clientilor nostri un mediu sigur si sanatos.

Tarife servicii DDD persoane juridice/fizice

Tarife la vedere în funcţie de consum, complexitate, urgente, suprafaţă si nevoi.

Sustinem afacerile indiferent de dimensiunea, suprafata acestora. Iar pentru asta, am gandit pachete personalizate adaptate cerintelor dumneavoastra.

 • Produse si servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie  in cadrul aceluias pachet,  la un pret avantajos fiecarei societati.
 • Oferta noastra se aplica si este negociabila in functie de buget, de substantele folosite, de gradul de infestare constatat, de recomandarile noastre si de toate cerintele beneficiarului

URMĂRIȚI-NE PENTRU A FI LA CURENT CU SCHIMBĂRILE LEGISLATIVE

Alege cele mai bune servicii de dezinfectie, deratizare si dezinsectie

Fiecare oferta prezentata mai sus, variaza in functie de nevoia fiecarui spatiu si de necesarul fiecarui serviciu solicitat.

 • Produse si biocide dezinsectie folosite precum si modul de lucru ( ULV, Pulverizare, capcane adeziv, gel insecticide )
 • Capcane si raticide la deratizare prin statii intoxicare, placi adeziv, sau si mix de momela;
 • Produse si biocide folosite la dezinfectie folosite precum si modul de lucru ( nebulizare, pulverizare);
 • Plus, minus si alti factori necunoscuti, descoperiti in locatie, gradul de infestare, modalitatea de lucru, suprafata, etc.

Echipa noastra de experti este, de asemenea, capabila sa ofere solutii personalizate pentru a raspunde nevoilor specifice ale clientilor nostri. De exemplu, oferim o varietate de solutii de combatere a daunatorilor care sunt adaptate la nevoile specifice ale clientilor nostri. De asemenea, furnizam masuri preventive, cum ar fi sigilarea punctelor de intrare si alte masuri de combatere a daunatorilor pentru a ajuta la impiedicarea patrunderii daunatorilor in proprietate.

CONTACTEAZA-NE ACUM !

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Tarife calcul interventie

  • Pret substanta pulverizare + Pret substanta ULV + Pret capcane adeziv + Pret Gel insecticid + Pret urgenta serviciului solicitat ( weekend);
  • Oferta finala se aplica la cerere si la modul de lucru oferit sau negociat;
  • Preturile afisate sunt fara tva.

  Cum intervenim!

  • Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada, ceea ce implica mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate  in functie de consumul sau necesarul fiecarei interventii.

  Cele mai bune preturi servicii dezinsectie Case, Vile, Scari de Bloc, Asociatii Locatari

  • Oferim colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti;
  • In functie de gradul de infestare constatat la fata locului, de suprafata, de substantele si metodele D.D.D, se prezinta oferta pentru fiecare serviciu;
  • Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie si deratiazare dupa orarul impus de solicitant;
  • Intervenim la intervale de timp conforme cu  specificul activitatii dumneavoastra, fara nicio ezitare, indiferent de ora ceruta.

  Oferim o gama larga de servicii pentru toate tipurile de daunatori, inclusiv termite, furnici, gandaci, gandaci de pat, paianjeni, soareci, sobolani si multe altele. De asemenea, oferim servicii de intretinere preventiva pentru a ne asigura ca proprietatea dvs. este protejata de infestari viitoare. Echipa noastra de profesionisti in controlul daunatorilor va lucra cu dvs. pentru a dezvolta o strategie pentru a va mentine casa sau afacerea in siguranta si fara daunatori.

  Dezinsectie

  Te scapam de gandaci, tantari, plosnite si alte insecte daunatoare. Contacteaza Solution Atac acum!

  Deratizare

  Intervențiile de deratizare fac diferența intre un mediu sanatos și unul nociv pentru sanatatea dvs.

  Dezinfectie

  Va punem la dispoziție proceduri si echipa dedicata de servicii dezinfectie profesionale acreditate.

  Solution Atac

  Solutii complete profesionale de inalta calitate de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu rezultate garantate.