DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE – SERVICII PROFESIONALE DDD PENTRU AFACEREA DVS

Citind cu atentie TERMENII SI CONDITIILE veti descoperi ca puteti beneficia de produse si servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie in conditii de maxima siguranta privind utilizarea online a website-ului nostru.

1. Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optând pentru înregistrare vă obligați sa ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile sau cerute de lege pentru derularea contractelor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații accesați www.solutionatac.ro Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC Solution Atac SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a datelor de acces. SC Solution Atac SRL este denumit in continuare FURNIZOR.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către FURNIZOR  pentru confirmarea comenzilor privind peodusele si serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități in drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. FURNIZORUL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și FURNIZOR.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

FURNIZORUL se obligă sa respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisa la adresa office@solutionatac.ro se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

FURNIZORUL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

DREPTURI

a) dreptul de a cere FURNIZORULUI să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b) dreptul de a cere FURNIZORULUI să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001

c) dreptul de a cere FURNIZORULUI să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.solutionatac.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.solutionatac.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.solutionatac.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.solutionatac.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, elementele tehnice ce descriu produse si servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, scripturi, programe și alte date – este proprietatea FURNIZORULUI și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul FURNIZORULUI a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

FURNIZORUL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi confer dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta manieră în scopuri comerciale sau contrare intereselor FURNIZORULUI fără acordul scris prealabil al acesteia.

5. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, cu cardul sau prin servicii de plata online oferite de terțe părți (de exemplu Paypal).

Daca plata se face online cu cardul de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comanda.

Taxele și comisioanele sunt suportate de fiecare parte conform politicilor serviciului de plăți. Taxele vînzătorului vor fi suportate de vînzător, iar taxele deținătorului de card de client.

6. Politica de confidențialitate

FURNIZORUL este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. FURNIZORUL este liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

FURNIZORUL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site. Materialele prezentate pe site sunt cu titlu pur informativ.

Informatiile despre, produsele si serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ. Nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de FURNIZOR

FURNIZORUL nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

FURNIZORUL colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

COLECTAREA DATELOR SE FACE PRIN:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sunt folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea FURNIZORULUI. Toate acestea se realizeaza in functie de preferintele setate de utilizator.

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre FURNIZOR

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de FURNIZOR si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de FURNIZOR pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de FURNIZOR pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

FURNIZORUL nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.solutionatac.ro

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica de confidentialitate a FURNIZORULUI.

Faptul ca site-ul FURNIZORULUI contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca FURNIZORUL sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

COMUNICARE

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la FURNIZOR numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. FURNIZORUL isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul FURNIZORULUI este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. FURNIZORUL depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FURNIZORULUI.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul FURNIZORULUI.

FURNIZORUL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

7. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu de informare si rezervare a serviciilor de tipul Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

8. Sesizarea abuzurilor

Orice sesizare sau reclamație în legătură cu oricare din website-urile găzduite de serverele sau infrastructura FURNIZORULUI trebuie să respecte următoarele cerințe:

▪ Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei sau ale societății care face sesizarea/plângerea sau care se consideră prejudiciată (în cazul persoanelor fizice: nume, prenume, adresa domiciliului; în cazul societăților comerciale: denumirea completă, CUI-ul, adresa sediului social, precum și datele persoanei de contact împuternicite).

▪ Reclamantul va pune la dispoziția FURNIZORULUI dovezi clare din care sa reiasă că activitățile incriminate sunt ilegale, precum și o descriere detaliată a acestora.

▪ În cazul în care reclamantul solicită în mod expres ștergerea conținutului sau blocarea accesului în Internet a conținutului incriminat, iar această acțiune va genera un prejudiciu unei terțe părți, reclamantul va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. În acest sens, reclamantul va înainta către FURNIZOR o declarație pe propria răspundere în care își va asuma in totalitate responsabilitatea oricărui prejudiciu care poate decurge din aceasta acțiune.

Sesizările se vor trimite în format fizic pe adresa sediului nostru din Str. Apeductului, Nr. 58, Militari Rezidence, Roșu 077042

Dezinsectie

Te scapam de gandaci, tantari, plosnite si alte insecte daunatoare. Contacteaza Solution Atac acum!

Deratizare

Intervențiile de deratizare fac diferența intre un mediu sanatos și unul nociv pentru sanatatea dvs.

Dezinfectie

Va punem la dispoziție proceduri si echipa dedicata de servicii dezinfectie profesionale acreditate.

Solution Atac

Solutii complete profesionale de inalta calitate de dezinsectie, dezinfectie, deratizare cu rezultate garantate.