Pregatirea dezinfectiei – servicii ddd complete de igienizare si curatare a suprafetelor. Preturi si contracte ddd avantajoase.

Pregatirea dezinfectiei – servicii ddd

Am vorbit si in alte articole trecute pe site despre dezinfectia propiu-zisa si despre contracte de dezinfectie. In articolul de astazi vom vorbi despre intregul proces de pregatire a inceperilor pentru dezinfectie. Da! Inainte de realizarea dezinfectiei este necesara o curatare in prealabil pentru o eficienta cat mai mare a dezinfectiei. Urmariti articolul pana la final si veti afla cum trebuie sa va pregatiti incaperile inainte de dezinfectie.

Ce este dezinfectia – servicii complete ddd

In primul rand dezinfectia este procesul prin care sunt eliminate de pe o suprafata toate microorganismele, bacteriile si virusii. Dezinfectia este folosita in foarte multe domenii sub mai multe forme, dar toate au acelasi efect, cel de a elimina microbii si bacteriile. De exemplu dezinfectia (sau mai corect dezinfectarea) in medicina are acelasi rol, cel de a elimina microbii de pe nivelul pielii.

Pregatire spatiu de lucru – dezinfectie virusi

In cazul incaperilor, inainte de a se realiza procesul de dezinfectie trebuie in prealabil sa decontaminam fizic incaperea. Primul pas este sa strangem toate gunoaiele, resturile sau obiectele mari care acopera o suprafata mare. Al doilea pas consta in stergerea murdariei si a prafului de pe obiectele din incapere (stergerea cu o laveta, de preferabil cu apa si detergent). Astfel prin cei doi pasi procesul de dezinfectare va fi mult mai eficient si mai profund. Cu cat dezinfectantul atinge si ajunge in mai multe zone cu atat sunt omorati mai multi virusi si bacterii.

Odata ce toate suprafetele sunt curatate se poate incepe procesul de dezinfectie. Sunt mai multe metode prin c

are se poate realiza o dezinfectie. Cea mai buna metoda este sa apelati la o firma specializata DDD, care sa vina sa realizeze o dezinfectie corecta si totala. Firmele specializate detin si aparate speciale cu care pot realiza acest proces cu o calitate mult mai mare. Nebulizarea este cel mai bun si eficient mod de dezinfectie, puteti citi mai multe despre acest proces in articolul acesta.

Compania ddd – dezinfectie deratizare dezinsectie

Tot firmele specializate in domeniu pot realiza si dezinfectii clasice, cu pompe de joasa presiune, aplicand prin pulverizare substanta pe toate suprafetele. Aceasta metoda nu este la fel de eficienta precum nebulizarea dar este ceva mai ieftina si mai folosita pentru incaperile foarte mici.

  • Se mai poate face dezinfectie prin expunerea la ultraviolete sau prin expunerea la temperaturi ridicate. Aceste metode sunt folosite de obicei in alte domenii, nu in incaperi deoarece sunt mai greu de realizat.

Cea mai buna decizie este sa apelati intodeauna la o firma  ddd ( dezinfectie, deratizare, dezinsectie ), calitatea este incomparabila. In primul rand firmele specializate au acces la mai multe solutii care nu se comercializeaza in comert si nu pot fi cumparate de oricine. Pentru a cumpara astfel de solutii este nevoie de autorizatii speciale. Calitatea si puterea acestor solutii este mult mai mare fata de cele pe care le putem cumpara noi din magazinele obisnuite. Firmele specializate detine aparatura speciala cu, care se realizeaza dezinfectia. Niciodata nu vom obtine un rezultat la fel de bun precum cel al firmelor specializate. Din aceste motive este de preferat sa realizam toti pasii de pregatire a incaperii, dupa care sa apelam la o frima specializata in DDD. Odata cu procesul de dezinfectie primim factura si garantie.

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contracte DDD pentru persoanele juridicePregatirea dezinsectiei - Contracte ddd